onsdag 15 januari 2014

Vinstlott.....

Koncentration ;)


Jag bestämde mej för att jag skulle ha en kul dag och en kul dag blev det.
Fröken flickvän drog iväg tidigt för att gå på ett möte på kommunhuset, det är viktigt att gå på dom möten man blir kallad på så är det. Även om det kostar på att jag blir gräsänkling.
Jag och myset höll oss sysselsatta, eldning i pannan, tvättning av golv. Brödrostrasering. Kaffe med besök.

Gårdagen var en dag då det vägrade att bli ljust, det är bedrövande och då måste man se till att gör något bra och roligt som får upp en på banan igen. Jag drog egoistiskt på mej mina löparskor och drog iväg. Jag sprang och jag närmade mej mördabacken ännu en gång. När jag var i början på backen hände något i mej, det gick en härlig ilning av vällust genom hela min kropp och det pirrade till. Jag vet hur groteskt jobbigt det är att ta sej springande upp, men samtidig kände jag den härliga känslan som infinner sej när toppen är nådd.
Jag är på topp nu och jag njuter. Livet ter sej så enkelt och det enda jag bryr mej om är hur jag och människor som är viktiga för mej mår. Idioter tar just nu ingen som helst plats i mitt liv. Jag har en fin familj och skrapet har vi lämnat där det hör hemma. Långt, långt i från oss.

Ett infall som flög på mej efter löpturen var den värmande grytan som står på palatsets baksida. Tunnan sattes igång och vad badklar inom loppet av ett par timmar.
Vi fick besök av en dagiskompis till myset vilket var väldigt trevligt, dom lekte mamma, pappa barn. Vad är det med den leken?
Vi mammor blurrade om det mesta där ibland ovannämnda personer ;)
Myset och jag hoppade sen ner i den varma baljan och fröken flickvän började brassa käk. En timme simmade vi runt och pratade och sjöng.små grodorna var den trudellutt som gick varmast.
Jag älskar den tiden med min dotter. Tiden då vi är så närvarande båda två.
Lite mat i magen sen skulle vi på ett uppdrag.


Lite nytt lack ;)

Inför en kommande resa så har vi varit lite fundersamma på hur vi ska lösa det logistiskt med vagnar och dyl.
Nu har vi en lösning.
Jag brukar säga till Mollie.
- Det löser väl vi, finns det något som inte din mamma fixar?
Hon brukar bara titta på mej i dessa lägen.
Men jag menar det faktiskt och givetvis så har vi löst även barnvagnsproblematiken.
Tre barn och en syskonvagn. Låter lite klurigt, men nepp vi har nu en syskonvagn med tre sittplatser. Sjukt nöjda över det är vi ;) och det för bara en hundring.

På tal om pengar så inträffade det en väldigt trevlig sak under gårdagen. En lottovinst på över 53tusen rasslade det till med. Sjukt nöjd även över det så klart;)
Tur i både spel och kärlek alltså.
Ja, jag sa ju att jag skulle ha en rolig dag.
I och med vinsten gick jag lite bananas och köpte en ny brödrost, bara sådär liksom. Hehe.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar