måndag 9 juni 2014

Bad, cykel och klänning....

Vad varmt det är....


Visst älskar jag mitt hem, men att inte hitta på saker är för mej en stopp i utvecklingen. Jag måste aktiveras.
Vi försökte under förmiddagen att vara hemma och tanken var att vi skulle fortsätta i samma anda, men icke sa lille Nicke.
Efter middag packades åter utflykts väskan med förnödenheter i form av mat, kex och kaffe.
Mollie packade hon med, hon packade ner tio delfiner, tre spadar ett par hinkar och ett par vattenkannor. Sen var vi redo att angripa stranden.

Det var nästan folktomt när vi kom fram vilket var väldigt skönt. Hela stranden för oss själva och Mollie drog i gång på direkten. Av med alla kläderna och ut för att känna på vattnet. Det var varmt och sandslott börjades att bygga omgående.
Vi byggde och vi skrev namn i sanden. Så himla mysigt.
Vi åt middag på stranden, mysfaktorn på det är högt, utomhus mat är svårslaget.

Glader....



Vi drog till stan en snabbis och handlade och sen bar det hemåt igen.
Jag tog en löptur och det kändes som om jag kommit till himmelriket.
Jag har haft några tuffa pass i löpskorna nu, både segt och långa rundor. Med det i bagaget bestämde jag mej för att känna på formen lite. Rundan jag valde är 6 km, alltså kan jag i princip hålla vilket tempo jag vill. Jag kan både glida fram och köra på för fullt.
Jag valde för dagen det sistnämnda. Hela kroppen svarade och det var en enorm styrka i alla muskler och leder som visades upp. Huvudet var inte sent med att hänga med.
Jag tror att jag låg i rekordfart med eftersom min klocka nu ballat ut så körde jag naturellt.
Jag var lycklig som en läka när jag var hemma i borgen igen.
Det är bara en känsla jag vet. Men det var helt otroligt skön.
Hej maran ;)

Ännu en Doraklänning till samligen ;)


Äta, duscha och sen var det dags för familjeaktivitet. Vi hoppade på cyklarna och vilken kväll. Solen sken och det var ljummet i luften. Mollie satt och pratade oavbrutet på sitsen och jag svarade så gott jag kunde på alla hennes funderingar.
Vi körde förbi slottet och miljön där är så romantiskt, jag gillar verkligen vår vackra lilla småstad.
Glassbåten och myset valde för dagen mjukglass med chokladsås ett mycket bra val i mina ögon. Men i min värld står det inte mjukglass och chokladsås på menyn. Nääädå.

När min glupska dotter tryckt i sej hela glassen körde vi till svärmor och snyltade till oss en kopp kaffe. Mollie började titta på Pippi långstrump och var inte jättesugen på att hoppa upp i sadeln på cykeln  igen. Men vill man komma hem så fanns det inga andra alternativ.
Vägen hem gick bra och hon tjatade på som innan under turen. Nu sa hon sej läsa på alla ortsskyltarna och enligt henne stod det Månsagården på alla ;)
Nattning skedde sen på ett kick.
Det är tuffa dagar när man vistas ute från morgon till kväll.

Glass sugen ;)




Jockarp



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar