måndag 16 juni 2014

Mattrubbel....



Klockan sju på morgonen ser jag två små sockersöta flickor hoppa studsmatta, det bordar gott. Jag gillar när saker uppskattas som man gör för dom små. Och detta uppskattades alltså väldigt.
Det var glädjetjut och skrattsalvor som avlossades från utsidan.
Dom ropades in när frukosten var klar.
Jäntorna var blöta i ändan av daggen på mattan och det grymtades något om det.

Vi tog det lugnt på förmiddagen och pysslade med lite måsten i lagom tempo.
Eftermiddagen blev det poolhäng med hela gänget.
Glädjen var stor när vi kom till badet och dom såg att den lilla rutchkanan var i gång. Dom åkte runt runt runt. Lite plask i poolen och sen åktes det igen. Det är helt underbart att se glädjen.

Lilla mini gillade även hon badet, hon satt i den lilla bassängen och plaskade för brilt med händerna. Det stänkte överallt. Extra kul var det när vattenstänket hamnade i ansiktet på henne. Lättroad till tusen.

Vi åkte hem och fixade med middagen, det blev en utsökt måltid där det tyvärr åter var en incident gällande intaget. Men vi höll fast vid våra regler gällande ätandet och innan alla lämnat bordet var tallrikarna tomma.
Vår tro är att dom strama tyglarna gällande bordskicket ska bära frukt inom det närmsta så att dessa incidenter kommer att upphöra inom det snaraste. Vi är rörande överens om att barn inte ska bestämma.

Jag packade lilla matväskan och laddade för ett härligt tolvtimmarspass på bruket ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar