tisdag 17 juni 2014

Inneboende.....



Det är väl märkligt.
Det är sällan eller aldrig som någon ringer på hemtelefonen nu för tiden men nog tusan sker det när man jobbat natt.
Fröken mini lämnades sovande i sin spjälsäng och jag låg i sängen bredvid och grymtade som en gris helt utslagen efter nattjobbet.
Fröken flickvän tog dom stora tjejerna till dagis och gjorde sej redo för att piffa till garnityret lite.
Ja och nog tusan ringer det då i telefonen när vi ligger och snusar i bästa läge. Man kan ju bli galen för mindre.
Vi vaknade båda två och det var bara att spatsera upp och ta hand om dagen. De efter bara ett par timmars vila. Roligare kan man ju ha det.*Morr*

Men nä det skulle visa sej att det inte var så farligt, dagen skulle förändras markant. Tanken var att jag skulle jobbat ytterligare en natt. Men eftersom det stora projektet som jag jobbat med nu en tid skulle upp till föreningsstyrelsen och ett möte angående utgången på det ska till att ske idag blev jag friställt på natten.
Välsignat säger jag med bara ett par timmars sömn i bagaget ;)

Jag lyxade till det med en löprunda och det i ösregn. Jag älskar att springa när det regnar. Det ger mej en annorlunda tillfredsställelse. Dofterna blir starkare på något sätt. Doften på gårdagens tur var en blandning av jasminbuskar, vildkaprifol och blommande rosenbuskar. Den kombinationen går inte av för hackor vill jag lova.
Jag flinade lite åt min glädje till löpning i regn när jag kom hem och undrade för mej själv om jag kommer vara lika glad i regn efter mitt inplanerade maratonlopp i Oktober. Jag ger mej tusan på att det kommer att springas ett antal mil i just regnväder. Märkligt vore annars.

Myset Vilhelmsson var på sina kusiners skolavslutning med mormor och morfar. Jag blev upphämtade efteråt för att följa med på ett litet restaurangbesök.
Fröken flickvän som kör stenhård diet fick vackert hålla sej på gymmet i stället.
Det blev en trevlig middag och god.

Och så har vi fått inneboende i palatset.
Vi har nu en fantastisk vacker familj boendes på borgården.
Det är en ståtlig rådjursmamma med tillhörande kid. Först så vi en mamma och tre små barn, men efter några dagar visade det sej att det var två fröknar som tog hand om dom tre barnen. Igenkännande faktorn är stor på den familjekonstelationen och jag gillar den väldigt ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar