tisdag 24 juni 2014

Löpning och Umeå.....



Vi noterade på kvällen efter vår resa att det var ett lite kid på fel sida av staketet, det levde loppan bland sandlådor, lekstugor och studsmatta. Vi gjorde ett försök med att öppna grinden så att den kanske skulle fatta att den skulle gå ut till sin mamma på andra sidan. Den begrep inte det för på morgonen befann den sej på samma ställe.
Operation förflyttning av rådjurskid startade. Jag var rädd för att de skulle hoppa in i staketet och bryta nacken därför såg jag det som lämpligast om myset vistades inomhus. Det ville hon klart inte.
Vi tog det lugnt och metodiskt men de lilla djuret fick panik och fröken flickvän höll på att bli nersprunget av den lilla vildinigen.
Slutligen hade den vett nog att hoppa över staketet in på lite fredligare marker.
Att vistas i samma hage som ett par småtjejer är inte att rekommendera ;)

Efter fyra dagar av avhållsamhet så åkte dojorna på igen. En vända på 6 km planerades med fröken flickvän och vidare skulle jag känna av kroppen och kanske fortsätta en sväng till. Svängen fortsatte och jag kände mej stark och turen slutade på 18 km. Väldigt behövligt.
Men träningspasset slutade inte där, nepp. Myset ville cykla till dagis och jag hade inget emot det. 14km cykling la jag till på dagens fyspass.

Det var sen dags för mej att sälja min kropp i några timmar. Jag uppskattar det väldigt. Jag har det bra på jobbet och visst att det ibland blir enformit och långtråkigt, men det hör ju till. Det ska ju inte alltid vara kul att jobba.
Gårdagen var enkel i alla fall.

Jag fick en förfrågan från Umeå pride om jag var intresserad att komma upp och föreläsa under deras festival i höst. Självklart vill jag det, men det är ju inte superenkelt att fixa det logistiskt. Jag har ju bland annat ett mys att ta hänsyn till.
Men jag ska i alla fall undersöka möjligheterna om att åka upp. Det hade varit superkul. Ju mer pride desto bättre ;)


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar