lördag 28 juni 2014

Koppel och gaddning.....



Ett par klunka vatten, en banan i magen och ett par dextrosol i fickan sen var jag redo för ett halvmaraton lopp.
Jag startade en podd för dagen med Anja Pärsons sommarprat sen i fjor sen drog jag i väg.
Det kändes tungt uppför på berget men jag knatade på. Det lättade efter några kilometer vilket det brukar göra. När sommarpratet var slut blev det sällskap av lite radio. Efter passet på två timmar på en nästan tom mage var jag hungrig som en liten varg. Lite nyttigheter i magen sen var jag banan igen.

Bullbak skulle till att ske i palatset och för dagen var det fröken flickvän som stod för degandet. Jag gav lite heta tips om hur mycket mjöl som skulle tillsättas sen gick jag ut.
Bullarna smakade makalöst gott. Men så är ju nybakade bullar svårslaget.

En riktig hemma dag blev det minsann av dagen. Helt underbart. Glada och skrattande barn som höll i hop som lekte och busade.
Lite besök av svärmor vilket resulterade i att vi blev av med ett barn. Ett barn till försvann direkt. Det var myset som drog upp till undantaget för att bjuda in sin morfar till middagen.
Potatisen skalades och grillen tändes. Världens godaste måltid avnjöts. Eller ja efter ett långlopp tycker jag allt smakar bra och mängden blir ofta väldigt stor ;)

Lite mys i soffan för mej och myset fick avrunda en härlig dag. Lilla mini fick funn på hur man gör när man reser sej upp mot möbler, så det roade hon sej med under vår mysstund. Så himla roligt att se på dom små liven när dom utvecklas.

Efter nattning läste jag min löpartidning och jag tro mej minsann ha min nästa tatuering klar för mej nu. Tanken var först att nästa gaddning skulle vara Mollies namn skrivet av henne själv, men jag tror inte att vi är redo för det än.
Denna är klockren och det gör mej så väldans nöjd när jag kommer på hur jag vill ha det och vad det är för tanke bakom själva nålmålningen ;)

Lagom kul att vara kopplad....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar