fredag 13 juni 2014

Sommarland....



Förmiddagens konflikthantering handlade om vilken som skulle sitta var i bilen. Jag är så vansinnigt trött på det så nu sattes foten ner och var och en sitter på sina platser och byten är inte längre en valmöjlighet.
Det är så ledsamt att man inte kan låta dom små få göra några val själva, men tydligen är dom inte redo för det ännu. Frågan är hur lång tid det ska ta innan poletten dimper ner och man lär sej samsas.

Ja när alla väl satt på sina platser så blev fortsättningen av dagen helt super duper underbar.
Vi körde söderut en timme mot Tomelilla och dess sommarland Tosselilla.
Vi hängde på låset och var kvar tills det stängde.
Vi hyrde en skrinda och matväska och väskan med badkläder fick precis plats i vagnen. Kanon.
Barnen var på toppenhumör och spänningen var olidlig över vad för härliga karuseller som skulle möta dom.
Jag har varit på massor av olika lekland och nöjesparker men detta var bland det bästa på länge vad det gäller barn i åldern 3-4 år. Åker man sen när det är lågsäsong är det oslagbart.
För 180 kronor åkte tjejerna säkert 40 karuseller, det var annat än Axels tivoli det. I vattenlandet badades det i och det åktes kana. Även där var vi nästan allena. Det var vi och några skolklasser. Det kändes som om vi hade hela parken för oss själva.
Vi tog en tur med trampebåtarna och det höll på att sluta med en bogsering in till land.




Vi åt vår medhavda matsäck som vi förvarade i vår nya kylbox och i vår fin fina mattermos.
Jag var grymt imponerade av hela familjen under dagen. Att det är dyrt att hitta på saker är bara bullshit.
Vi hade mat med oss till hela dagen och den enda shoppingen blev en varsin glass till tjejerna och inte frågade dom efter något annat heller.
Det var en bra upplevelse tycker jag.



Jag och fröken flickvän hade en riktig kärlekstripp. Vi kramades, höll varandra i handen och kysstes när helst andan föll på, vilket var ofta ;)
Det finns plats för så mycket kärlek och än mer när dom små är på gott humör.

Vägen hem gick fint och vi pratade om hur många ben olika djur har, allt för att småtrötta tjejer inte skulle somna i bilen. Natten skulle i så fall kunna bli väldigt lång, eller kort kanske är ett mer lämpligt ord.
Dom höll sej vakna och nattades som vanligt.
Jag tog en löptur på kvällen och jag tryckte minsann på rätt rejält i backarna. God avslutning en toppendag som givetvis läggs ner i asken av braiga dagar med en smäll.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar