måndag 30 juni 2014

Löneök och bedrift...



Efter en tuff natt klev jag motvilligt upp innan klockan fem på morgonen och begav mej mot bruket. Jag har alltid skämtat om att jag kommer att avlida på ett förmiddagsskift och gårdagen kändes det väldigt nära.
Jag piggnade på mej och än roligare blev det när jag hade lönesamtal med chefen. Min öppenhet börja bära frukt nu. Ett rejält tillskott i kassan blev det med det personliga tillägget. Bra där.

Vi samtalade även lite om träning och om framtiden. Vi pratade om när det var dags för mitt lopp och hur träningen såg ut.
Framtiden gällande arbetet är väldigt ovis just nu. Det finns en del olika vägar jag kan välja men jag är inte riktigt där än. Just nu har jag världens bästa avtal och jag tror att det blir svår förhandlat att bryta det och hoppa på något annat. Men framtiden får utvisa hur det blir med det.

Mollie hade varit ledsen vid dagislämningen trots att det var två andra barn på nattiset. Det gick över snabbt som väl var.
Jag blev glad över att höra att det är så många som har användning för nattiset. Elva barn inskrivna och fler på kö. Just nu byggs dagiset till. Ja man ser ju vilken grej det blev. Och ja jag är skitstolt över att det var jag som drev igenom det ;)

När jag kom hem efter mitt tolvtimmarspass tog mej ann hela ligan av tjejer så att fröken flickvän kunde ge sej ut på en behövlig träningsrunda.
Stoltheten gick inte att ta miste på när hon var hemma i palatset igen. Hon hade fixat att springa upp för mördabacken. Hmm ja där ser man vad elva kilo ner kan göra för underverk. Vi hive tiade och vi pratade om bedriften.
Jag minns ju själv känslan av att övervinna den gigantiska väggen. Mys.

Jag lyxade till det med lite stekta potatisar på kvällen. Mums.

Snart dags för maran ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar