söndag 15 februari 2015

Alla hjärtans dag.....

Kanon kul ;)


Jag drog fram ett par ess under sängen, är det alla hjärtas dag så är det. En super mysig morgon, myset kom och gjorde oss sällskap och jag hade för dagen en liten present även till henne. En ny räknebok med Bamse och hans vänner. Hon blev överlycklig när hon förstod vad det var. Jag blev överlycklig när jag såg hennes lycka.
Jag masade mej upp och innan klockan var åtta var jag i klädd löparkläder, reflexväst och bananen var nersvald i magen. Dags för ännu en halvmara.
Jag har en bra runda inom stan vilket är trevligt, mycket folk som vinkar på mej när dom kör förbi, denna dagen var lite annorlunda. Det verkade som om alla utom löpare och hundägare hade en lång frukost. Det var ensligt.

Jag tänkte på begravningen dagen innan och några tårar föll på mina Asics skor. Jag rös av obehag när jag tänkte på det men försökte ändå se något ljus i det mörka. Det var inte lätt. Men jag lyckades ta mej ur det sorgliga och tänkte i stället på hur vackert allt runtom var. Hur fint det var i kyrkan, hur vacker musiken var och vad många människor som var med och sa farväl.

Jag var som en ny människa när jag väl kom hem. Jag hade sprungit av mej dom sorgsna tankarna.
Jag möttes av min lilla solstråle och hon hade nästan skrivit ut hela Bamseboken. Du måste spara lite till i kväll morrade jag på skojaktigt sätt. Hon bara flinade och bad mej hjälpa till att räkna.

Lilla båten ;)


Fröken flickvän tog en löptur även hon och jag fräschade upp mej. Jag hjälpte myset med att välja kläder. Det väntade utfärd.
Alla in i bilen och sen for vi iväg. Mot Karlskrona.
Nu har jag väntat länge nog på att komma in i marinmuseet, vi började med en härlig buffé, superb mat. Och kaffe och glass på det.

Sen var det dags. Jag gick med stora ögon och sög in det jag kunde, myset klängde på mej och sa att hon tyckte det var obehagligt. Jag lugnade henne men tillslut gav jag med mej och så gick vi till barnavdelningen och pysslade lite. Hon gjorde en egen ubåt.



När vi var klara med det gick vi ner och kollade på den riktiga ubåten Neptun. Vi gick in i den, alla utom Mollie som satt på utsidan och spanade.
Det var en fin stund vi delade på museet. På väg hem körde vi inom gubben Rosenbom och lärde oss om hans historia. Mycket intressant.

Myset somnade som vanligt kvickt och faktiskt så tittade fröken flickvän och jag på musiktävlingen. Den var inget vidare så vi stängde av teven igen och umgicks, det är vi bra på ;)

En liten slant stoppades i huvudet...


Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar