torsdag 5 februari 2015

Ritningar...




Ett par tunga dagar arbetsmässigt. Tungt mycket på grund av synen på skyddsarbetet, i bland känns de som man inte blir förstådd. En uppgift i mitt arbete är att se till att vi kan jobba på ett säkert sätt och inte sällan spelar den mänskligafaktorn in. När den gör det ska det alltid vägas för och emot. Integriteten är viktig, frågan är bara hur viktig. Jag kämpar vidare och i detta ärendet finner jag ett stort stöd i mina huvudskyddsombuds kollegor, vilket är viktigt.

Myset har varit på gympa och det är alltid livligt. Jag hann dit innan det var slut och på väg hem fick jag fröken bonus i bilen.
Vi har satt in framåtvända bilstolar i bilarna nu och det är såååå cooolt enligt småttingarna. Tänk vad lite som behövs för att glädja ;)

Myset hade ett brev med sej hem från dagis, det var adresserat till fröken flickvän.
I brevet låg det en ritning på ett par klänningar och en tröja, detta var beställningar från dagispersonalen på samma klänning men olika önskemål gällande färgerna.
Det hade tydligen varit diskussion om mysets klänning och att fröknarna då skulle ha liknande.
Den humorn och det engagemanget från personalen kan man knappast klaga på.
Världens bästa dagis.

Ett par datorfria dagar har vi haft på kvällarna och självklart har vi samtalat om ditt och datt.
Det är mycket som är jobbrelaterat som vi båda känner att vi vill dela med oss till varandra.
Det ökar förståelsen för varandras vardag. Viktigt.

En liten tur i löpadojorna fick jag till under gårdagen. Jag tog mej ann mördabacken och det gick bra, jag var pigg.
Tröttheten var alltså inte anledningen till att jag fick ändra rutt på turen, nej problemet var att det låg en decimeter snö uppe på toppen på berget. Jag fick halvera rundan och springa väldigt försiktigt i nerförsbackarna hem till borgen.


Klänningsritning ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar