måndag 23 februari 2015

Uppladdning...

Skogsfika....


Sista långturen innan den stundande maran gick av stapeln i går. För dagen hade jag sällskap i 14 km vilket var mycket trevligt. Jag tuggar väldigt många mil ensam så en och annan gång lättas stämningen upp av medspringare.
Vi pratade långa delar av turen men vi var även tysta. Det är kravlöst när man kan trivas att ha det så.
Den sista rundan gick inom bron och den sprang jag allena. Det är alltid tufft att passera palatset och fortsätta rundan, men jag älskar att retas med min skalle. Den näst sämsta km tiden gjorde jag just utanför borgen när jag passerade 17 km.

Jag testade några olika sorters gel, allt för att vänja magen och smaklökarna inför loppet. Jag gillar egentligen ingen smak av gelerna och konsistensen är vidrig. Det är sött och sliskigt men jag vet att kroppen behöver det, både under och framför allt kanske för att återhämtningen inte ska bli så tuff.

Det var mycket folk ute på svängen inom stan. Jag hejade på kända och okända. Tempot var jämt över hela rundan och det var bra jobbat med tanke på att turen slutade på 3 mil. Jag hade faktiskt kunnat fixa några km till i samma fina tempo. Jag känner mej redo.

En uppfräschning och sen vidare för att lämna myset hos kusinerna. Jag var tvungen att gå på ett möte som var kris insatt. Jag ogillar att ändra mina dagsplaner för att andra ställer till det, men ibland är det tyvärr så.

Jag hämtade upp mitt mys och vi tog en tur på berget med kaffeväskan och hundarna. Det är lyxig tid med min lilla tjej det.
Middagen lagades efter avslutad tur. Favoritmaten helt klart och det gäller hela familjen, fyra portioner vältes ner av fröken bonus vilket inte hör till vanligheterna precis. Kul att se att maten man lagar uppskattas.


Min kväll, för att jag kunde :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar