lördag 28 februari 2015

Häst och klot.....

Tjoho...


Fredag och mitt uppvak började med tårar, inte mina dock. En obehaglig start på dagen som visade sig inte vara så allvarlig. Omfamnande och närhet till fröken flickvän gjorde att allt förändrades, ibland är det tufft att vara vaken och ibland är det tufft att vara sovandes.

Vad det gäller myset så började dagen lika lyxigt som torsdagen slutade. Hon kröp upp i min famn och hon var på ett utomordentligt härligt humör.
Vi åt en lång frukost och så är det ju så att det man inte gör när man ska får man ju göra någon gång ändå. Så ja, dammsugaren och moppen dansade över parketten i palatset. Bländande vackert och en doft av rosor bjöds det på innan klockan var nio. Redo för helgen alltså.

Vi gick ut i ett underljuvligt vårväder, myset plockade blommor och jag bara var.
Vi gick till undantaget med lite packning, myset skulle flytta dit över natten. Max en påse med leksaker och spel löd ordern. Hon följde den faktiskt utan protest.

Eftermiddagen och ridskola, för dagen fick hon en liten mörk kille som hette Sune. Sune var en bra kompis så både ridningen och pysslandet efter blev en behaglig stund. Under lektionen var det många som behövde kissepaus. Tre små ponnysar stannade för att kissa och alla barnen skrattade högt. Vad roligt det kan bli bara så där ;)


Mys och Sune :)

Myset fick lift av mormor hem och jag sprang och jag sprang i ett högt tempo. 13 km och tiden var 5:07 på km. Bra tryck i steget just nu. Vädret var skönt och termometern pekade på 6 plus. Svetten öste av mej när jag kom hem.

En dusch och i kläderna sen bar det iväg. Myset till mormor och morfar och jag lastade fröken flickvän i bilen. Hon var super nyfiken på vart vi skulle, men jag teg som muren, är det överraskning så är det.
Vi körde och hämtade upp Tant N med sambo sen bar det iväg.
Stoppet blev bowlinghallen och där utkämpades det en grym fight. Det var väldigt mysigt och vuxet, mycket skratt och god kamratskap ;)
Vi avslutade matchen och gick vidare, mot en thai restaurang. Jag var väldigt hungrig så det fick bli två förrätter och en huvudrätt.
Det är så enkelt att göra något lite roligt ut över den vanliga.
Fröken flickvän var väldigt nöjd med överraskningen, det är så lite som behövs för att visa lite uppskattning.
God mat och väldigt gott sällskap fick avsluta en lyxig fredagskväll.
Tack för det alla.


Revengesugen...


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar