tisdag 3 februari 2015

Drogtest.....



Mot bruket en tidig måndagsmorgon. Det väntade sittning med människor från grannlandet. Det är inte det enklaste att diskutera saker på Finlandssvenska och Engelska. En utmaning i sej alltså sen plusar vi på alla facktermer, nu är vi ganska när min dag. Självklart intressant och utmanande. Jag gillar det och man är aldrig ensam.

Men innan detta intressanta språkutbytande möte tog fart så blev jag drogkollade. En enkel alkotest vilken alla anställda fick gå igenom. Jag ser detta som mycket positivt, positivt är även det att entreprenörer hör av sej angående testen och tycker att det är jättebra. Superkul feedback alltså.

Det blev sparsamt mysande med min dotter eftersom klockan stod 18,30 innan jag kom in innanför dörren i palatset. Det hade inte gått någon nöd på henne direkt. Fröken flickvän hade hämtat henne som vanligt vid halv fyra från dagis och hon var i full gång med att leka med fröken bonus. Hon sa inte ens hej till mej. Kul.

Vi räknade lite i hennes räknebok sen la vi oss tätt intill varandra. Hon låg stilla en stund men plötsligt fnittrade hon till och sa till mej.
- Mamma. Vi ska göra svart vatten.
Okej sa jag men inte nu. Förresten vad är det för något undrade jag, inte den smartaste frågan från mej mitt under nattningen.
Hon svarade glatt att man hade olja och vatten....Stopp sa ja, det får vi prata om i morgon ;)
Jag älskar att höra henne förklara, men som sagt det var fel tidpunkt.

Fröken flickvän körde i väg på ett sent träningspass och jag hamnade oavkortat i soffan. Väldigt behövligt.

Sång och dansuppvisning ;)


Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar