tisdag 10 februari 2015

Vägledning....

Hittade en härlig sommarbild. Längtar....


En ruggit tidig morgon, men det spelade ingen roll, livet var så enkelt. Glada, pigga barn, en flickvän hemma och en tallrik gröt. En bra start helt enkelt.
Jag körde till bruket och jag var på ett väldigt bra humör. Gott.
Morgonbön sen fortsatte jobbet i fullt ös.
Jag redde ut en hel del saker och det är viktigt. Det är ett bra företag där det alltid finns någon man kan fråga om råd och stöd om man är ute och söker vägledning.

Jag tog en tur för att diskutera mina anställningsavtal och det känns väldigt bra att ha koll på det, det har hängt i luften ett tag, men nu är jag på banan alltså.
Vid lunch när jag hoppade på cykeln för att ta mej till min lunchlåda blev jag förvånad, elva grader varmt och solen värmde. Underljuvligt.

Jag stämplade ut och körde till dagis, vi stämde av lite om Mollies status, hur hon mår och hur det funkar på förskolan. Vi pratade även om hur det funkar hemma, om det finns några svårigheter.
Jag ser mycket positivt till denna feedback som man kan få så enkelt bara man samtala med varandra.
Vi lämnade tusenfotingen glada och jag kände mej tillfreds med samtalet med fröken.

Middag lagades och myset efterlyste efterrätt. Vi gör ju som vi vill och bryr oss föga om vilken dag det står i almanackan, vill vi ha chokladpudding en måndag så blir det chokladpuddig. Så jobbar vi ;)
Vi flinade och busade medans vi fixade till rätten, det är viktigt med gemenskap och glädje.

Kvällen blev kort. Myset var trött efter en lång dag, vi läste lite och räknade lite i boken. Vi pussade varandra och jag sa raden som jag säger varje kväll innan vi släcker lampan.

I soffans hörn parkerade jag mej i min ensamhet med ett par härliga tidningar som kommit i lådan under dagen. Vardagslyx.


Mysigt..



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar