fredag 6 februari 2015

Time out...

En simulerad hakskada :)


Uppstigning 05.00 och avvinkning av fröken flickvän klockan halv sex. Nu väntar en tid med ett lugn i palatset som jag inte haft på länge, bara myset och jag i fyra dagar, hur ska vi fixa det?
Jag tryckte ner lite gröt och en kopp kaffe sen var det dags att ta Mollie till dagis, det hör inte till vanligheterna det inte. Jag uppskattade det. Vi sjöng alfabetssången i bilen till dagis och väl på plats gick jag nyfiket en sväng i bygget.
Jag pussade och kramade min dotter och sa hej då till henne och fröken.

Mot bruket för en dag bakom datorn och en hel hög med papper.
Lite struktur har jag fått på mitt kontor men det har tagit tid. Ett par pärmar har gjort susen, jag fattar inte varför jag inte fixat det innan.
Morgonmötet följdes upp av ännu ett möte och efter det var det dags att lägga in alla klutar på att leverera två protokoll. Innan klockan var halv fyra hade jag på något märkligt sätt lyckats med det, super nöjd givetvis.
Jag lämnade bruket och körde mot dagis, lika ovanligt som det är att jag lämnar är det att jag hämtar.
Mitt mys var superlycklig när hon såg mej komma. Underbara möten.

På väg hem småpratade vi lite och jag frågade vad hon ville att vi skulle laga till middag. Taco blev svaret så in på ICA för att styra upp med alla bra att ha sakerna till den delikata måltiden.
Vi ringde upp morfar som var lika mycket gräsänkling som jag och frågade om han vill besöka oss för lite intag av mat. Självklart ville han det.
Mat lagades, den åts och efterätt ala myset dukades fram. 2 liter glass bestod den av.
Jag skötte disken medans morfar och myset hängde i soffan och kollade på Hugo.

Det var ett litet sömnigt mys i soffans hörn, jag föreslog nattningn och hon följde välvilligt med. Vi räknade några småtal sen släcktes lampan och hon somnade tvärt.

Idag väntar äventyr och fokus ska enbart läggas på min dotter. Det är dom viktigaste dagarna i livet.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar