torsdag 19 februari 2015

Våga fråga....

De gror :)



Härligt när man vaknar vid halv fem på morgonen och känner sej pigg. Vidare att man ser fram emot att köra till jobbet. Då måste man ju må väldigt bra, eller trivs man inte hemma ;)

Utländska gäster på jobbet och genomgång på engelska. Öronen på helspänn för att förstå.
Jag trivs bra på mitt kontor och det funkar fint med mina kompisar runt omkring mej. Allvarligt i bland och privata och kuliga saker ibland, allt avhandlas och det på ett öppet och rakt sätt.
Jag har konstaterat att kommunicerande är väldigt viktigt för rasen homo sapiens. Vi kommer inte framåt någonstans om vi inte pratar.

Jag hade en intressant diskussion med personalchefen och även där såg jag hur viktigt det var att samtala och utveckla meningarna och se till att man pratar om samma sak. Med vissa människor löser sej dessa samtal utan friktion, med andra behövs mer utvecklande ord. Detta är väldigt intressant.
Att man kan mena samma sak men använda olika ord och olika formuleringar, dessa som ibland kan sluta med att det blir kaos i huvudet och man känner sej oförstådd.
Mitt råd till mänskligheten är därför, våga fråga.

Dagarna börja bli ljusare nu och det njuter jag av i fulla drag. Tvättning av bilarna på kvällen efter jobbet skulle varit omöjligt för bara ett par veckor sen, igår skedde det. Så underbart, trots att det var ruggigt och småkyligt så var det något i luften. Känslan av vår. Det finns inget jag just nu längtar mer efter än våren, nja alla resorna nu i vår ligger nog på delad första plats. Allt känns bättre när man har lite att se fram emot.
Jag bokade en liten utfärd för familjen till påska. Hej och i vej ;)
Jag gillar inte när livet blir långtråkigt och jag gör allt i min makt för att det inte ska bli det.

Idag väntar nya roligheter med mitt mys. Idag ska vi ha egentid hon och jag.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar