fredag 28 september 2018

+ & -


Positiv feedback och negativa känslor. 
Ja feedbacken lät sej inte väntas på gällande min medverka i programmet Bonde söker fru -kärlek åt alla-
Personligen fick jag bara höra positiva ord som
Livsglad.
Energifull.
Otrolig.
Naturlig.
Ordentlig.
Rolig.
Artig.

Ord som att jag var vacker, hade en enorm utstrålning som gick rakt genom TV-rutan, att jag har en härlig personlighet. Jag skulle kunnat boosta mej själv ett tag till med alla vackra rader jag fick till mej men jag låter ödmjukt bli. Men jag slickar tacksamt i mej dom vänliga orden. Stort Tack alla fina människor.

En av mina bondevänner sen i fjol hörde av sej efter han sett programmet. Han är en väldigt speciell kille och han visar sin känslor som ingen man nånsin gjort inför mej.
Att läsa orden han skrev fick mej att börja gråta.
"Du är en av dom absolut finaste och fantastiska person jag vet"
Tänk vilka avtryck människor kan göra på varandra. Så vackert.

Denna fantastiska kille <3


Det negativa då. Mm så är det ju ofta, med det positiva kommer ofta en baksida med. Det negativa i detta fallet lyder dock inte under mej personligen utan istället är det en besvikelsen över att jag inte är med i stor fyran. Att Webb-programmet är för kort, att människor vill se mer av Leonora Vilhelmsson (vilket förvisso är kul)

Kul ja. Det där logiska i att om man kan skratta åt sej själv så har man aldrig tråkigt. Och så är det nog.
Jag läste en artikel i tidningen som fick mej att flina gott. Jag tänkte den bönan är fan kul alltså. Den bönan var i detta fallet jag ;)
Under intervjun fick jag frågan om jag kunde avslöja något om det var något nytt för i år i bonde söker fru. Svaret jag gav på frågan var.
Ja nytt för i år är att jag är med hela säsongen ;)




Jockarp.



1 kommentar: