onsdag 3 oktober 2018

Dejtdag.....

Dags för dejt....


Löpmässigt tuffar jag på utan mål just nu, ovanlig men ganska skön känsla. Jag springer när jag vill och hur långt jag vill. Frågan är väl hur länge jag nöjer mej med det.

Golfspelandet är också en aktivitet som vi pysslar med, det ligger högt på önskelistan av att göra när jag frågar lilla fröken. Det är bra det. Vi lär oss även om det känns som det går sakta så går det framåt. Och det är väl ändå det viktigaste. Små små steg i rätt riktning.

Att umgås med människor som ger bra energi är något jag lärt mej att uppskatta. Jag har haft mina närmaste vänner på besök dom senaste dagarna. Det ger en go känsla och det ger energi. Den kan behövas nu när det är mörkare tider att vänta. Hösten kommer med mörker men jag förväntar mej även enormt mycket ljus. Jag har faktiskt blivit lovad det ;)

Ja gillar att skriva och jag har fått möjligheten att göra det då och då. Nu har jag skrivit en rysligt bra krönika gällande vuxenmobbning. Jag tror bannemej att det är bland det bästa jag någonsin skrivit. Jag kickar på känslan när jag sätter mej med ett tomt blad och bara låter tanken formas i text. Den är magisk den känslan, när allt går så lätt, mina fingrar rör sej i det läget verkligen som det där rinnande vattnet.
Jag kan föreställa mej att det är lika skönt att känna rinnandevattnet känslan som det är jobbigt att drabbas av skrivkramp. Hua.

Hösten ja, det är en galet vacker höst vi har, vi har fått smaka på dom första minusgraderna men vad gör väl det när naturen visar upp sej från sin vackraste sida. Det är många tillfällen som jag är i "nypa mej i armen" stadiet när jag står på palatsets trappar och ser ut över åkrarna. Då när jag säger högt för mej själv att jag befinner mej på den vackraste platsen på jorden.
Oslagbart.

Onsdag igen det betyder dejtdag....
Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Ja få se vem av damerna som du väljer😉👍 En av dem tänkte man att hej hon har kanske det rätta virket men man blev lite fundersam efter speeddejten allt! Väntar nu på nästa avsnitt,bättre än det på tv är jag säker på att kärlek för alla är! Ha en fin fortsättning på hösten hälsar en som gärna blev din vän på ett socialt nätverk 😉

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera