måndag 22 oktober 2018

Djurparkshäng.....Myset har fortsatt vara hängig men så i söndags lättade det rejält, hon var åter pigg och stark och hon sov hela natten utan hostanfall.
Två förslag las fram, för inte kunde vi befinna oss på hemmaplan hela helgen.
Förslag ett var att åka till Köpenhamn och gå på Tivoli.
Förslag två var en tur till Skånes djurpark. Förslag två gillades skarpast. Så efter en löptur på 12 km på berget lastade vi in oss i bilen. Ett kort stopp på ICA för korvinköp sen drog vi vidare mot parken.

Det var stora förändringar i parken. Halloweentema och massa nya saker att uppleva. Det var vackert gjort med väldigt små medel, lite pumpor och halm fixade liksom feeeelingen... Djuren var faktiskt det vi intresserade oss minst för under dagen, i stället gick vi på hinderbanan, hängbroarna över varghägnet och så lektes det på lekplatsen i fåret Shaunlandet.
Korv grillades och kaffet slank ner. En fin dag både för stor och liten.Helgen har förövrigt innefattat lyxiga trerättersmiddagar. Popcorn, godis och duellen på TV. Vi har spelat Monopol så man nästan kräkte på det.
Jag har haft fantastiska löpturer med sällskap på berget. Så annorlunda och så otroligt trevligt. Det ihop med en bedårande natur och ett väder som man inte tror är sant. Allt har fullständigt gått i spinn gällande vackerhet.

Mm en sån där härlig mix av allt och framförallt är jag lycklig över att myset hämta sej från förkylningen så livet kan levas utan begränsningar. Nu öser vi vidare i en som det verka ännu en händelserik vecka.Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar