fredag 12 oktober 2018

Se in, titta ut.....



Startar dagen med att följa min dotter till taxin. Fortsatte att välkomnar ett par grabbar som skulle ta sej an palatsets alla fönster för rengörning. Efter det i löpardojorna och upp på berget.

Molnen var låga, precis ovanför trädkronorna, fuktig luft drogs ner i lungorna, benen tröga i första uppförslutet men jag var leendes. Jag kände hur lyxigt mitt liv är, varje steg fick mej att njuta över att jag har möjligheten till rörelse och det i en galet vacker natur.
Dimman lättade och solens strålar skimrade genom träden på dom rödgula löven på min väg. Det kändes som om jag sprang mitt inne i en stor tavla. Jag sprang lekandes, i mitt eget tempo, i ett lugnt tempo. Så njutbart. Efter två timmars kvalitetstid på berget var jag åter hemma.

Jag spatserade in i palatset och jag blev så lycklig, det var så vackert att kunna se ut och det klart. Jag flinade åt tanken som for genom huvudet på mej, tanken om att jag skulle sitta inne hela dagen och bara titta ut ;)
När Mollie kom hem skyndade jag på henne på gårdsplanen och berättade att förnsterna var putsade och att jag var så glad för det.
Hon vänder sej då om till mej och säger: Ja mamma man blir glad av olika saker.
Jag blev först helt tyst sen flinade jag åt henne och la armen om hennes axel och sa att jag älskade henne.

Det stundar 8 års kalas, blandat med halloweenfest och maskerad. Mollie har fixat med inbjudningar, skrivit namn och planerat allt in i minsta detalj. Nu skulle inbjudningarna ut och vi tog ett varv och knackade dörr och lämnade korten. Vidare hämtade vi upp årets pinjata. Hon bytte ut hundarna från det föregående åren till en spindelpinjata. Bra val där.

In till affären för att bränna en lusentapp på mat sen hem igen.
Vi brassade pannkakor. Mollie fixade smeten och jag själva gräddande. När jag lekte pannkaksvändaren så dukade lilla fröken. Hon gjorde så fint. Vi lyxar till dagarna minsann och vi gör det tillsammans. Vi är ett grymt team.

Myset gör mysigt....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar