tisdag 30 oktober 2018

Festförberedelser....

Humf....


Mollie Vilhelmsson har en extrem kärlek till att ordna fest, problemet just nu är att jag innefattas i det där och jag är inte lika road av partyn. Men jag försöker verkligen göra allt för att det inte ska märkas allt för mycket. Hon är så stolt, så glad och så förväntansfull och jag är då absolut ingenting av det. Men när man har barn så är det ihopbitning av tänderna som gäller emellanåt.
Jag försöker verkligen glädjas med henne ;)

Hon har jobbat på med inbjudningskort. Vi har klippt och klistrat. Vi har beställt pinjata och vi har varit i skogen för att letat upp den perfekta pinnen att använda till att slå på pinjatan med.

Vi har köpt utklädnadskläder, där innefattas även då jag, hua. Mollie ska vara vampyr och jag ska vara katt. Gode gud säger jag bara. 

Vi har köpt halloweensaker för hundratals kronor. Skelett, spindlar och spindelväv både lysande och icke lysande. Vi har självklart också köpt pumpor. 

När man öppnar en av toadörren i palatset så möts man just nu av ett skelett. Jag är ganska övertygad om att någon unge på festen kommer bli lite lätt skärrad.

Vi har investerat i en svart bordsduk, till det skulle det vara orangefärgade servetter och tallrikarna är även dom svarta.
Vi har till och med köpt nagellack, hon rött och jag svart. Allt för att vi ska göra allt så bra som möjligt.
Här gårs det all in.

Vi har fixat efterrätten, glass, frukt, bär, maränger, marshmallows. Godis i mängde för att fylla spindelpinjatan.
Det är helt enkelt bara maten kvar och gästerna med då så klart ;)
Men Mollie är mer än superredo för fredagens begivenheter det ett som är säkert. Frågan är kanske om jag är det......

Hon ligger i....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar