lördag 13 oktober 2018

Snö och sol....

Snöö....snart dags.


Vidrigt tidig start på dagen och så kommer hela helgen att se ut. Vedsvängen väntar. Arbetsdagen gick bra och avslutades med ett möte. Ett trevligt och glatt sådant.

Termometern i kärran på vägen hem visade på 18 grader och med det kunde inget stoppa mej från en tur på berget. 15 km i en småbyxor och korttröja. Hej sommar.
Jag var seg de första kilometrarna men sen lättade det. När jag hade en halvmil kvar så kände jag mej oerhört stark, funderade på om jag möjligen var dopad på något sätt. Över två mil dagen innan och 15 km till och fortfarande grymt stark och pigg. Den känslan alltså

Väldigt lång från sommar och sol, är ett sportlov i fjällen. Ja nu är den trippen bokad. Det börjar hopa sej med resor för Vilhelmssonskorna. Men jag hoppas att vi inte ska stressa ihjäl oss ;)
Det är stora skillnader på våra utflykter, allt från lata dagar i Thailand till aktiviteter i fjällen och så ett par Marathon resor på det. Det rullar minsann på nu.


När jag sprungit klart hämtades myset hem från undantaget, middagen slank ner sen angrep vi både nutellaburken och en skål popcorn. Vi parkerade oss i soffan och där satt vi och myste lite småtrötta efter en jobbig vecka. Skolan tar musten av lilla fröken och fredagen kommer ofta väldigt lägligt.

Snart drinktime...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar