torsdag 11 oktober 2018

Min nya kärlek.....

Mor och dotter <3


En arbetsdag som skulle starta 05.00 och avslutas 22.00 skulle avverkas. Att jag vaknade klockan två på natten och inte kunde somna om gjorde ju det hela något mer slitsamt. Men jag känner min kropp och jag vet att den kan pressas en aning. Det som var det allra värsta med passet var att jag endast skulle få se mitt mys i sovande position under dygnet, det skaver.
Jag pratade med henne i telefon ett par gånger under dagen vilket lättade upp de hela en aning. Hon berättade om sin dag och jag älskar att höra på henne när hon med iver i rösten berättar om något som varit viktigt i hennes liv.

Mollie ja, hon har diskuterats flitigt i vissa forum i dagarna och jag kan inget annat göra än att flina åt det som sker nu i bondedejttider. Det är tydligt att det inte kan figurerar någon form av människor av det kvinnliga könet i min närhet förrän det slås på stora trumman. Alla kvinnor tros vara min nya kärlek. Jag tror att jag nämnt de innan men det är faktiskt fullt möjligt att vara tjej och gay och ha kvinnliga bekanta. Jag kan det i alla fall. Ett förtydligande- Jag ligger alltså inte med alla kvinnor som finns i min närhet. Det kanske man ska ha med sej när man "Tror" sej veta något om min relation status. (som för närvarande hålls hemligt, på grund av mitt flitiga dejtande på TV)

Men det som fick mej att flina runt denna gången det var att Mollie utpekades som min nya kvinna. Jag la ut en helt fantastisk magisk bild på oss två tillsammans, som jag själv tycker visar hur nära vi står varandra, hur viktiga vi är för varandra och hur mycket vi älskar varandra.
Men tydligen kan även det missuppfattas och istället vändas till något skuldbeläggande om att jag skulle vara belagd med tystnadsplikt av Tv4 och med den bilden då trampat i klaveret och gjort mej skyldig till kontraktsbrott.  Det finns galna människor helt klart och det gör mej faktiskt väldigt rädd. Kan man misstolka en vacker bild på en mor och hennes dotter så undrar jag vad man mer kan misstolka i livet....?Jockarp.

1 kommentar:

  1. Du är magisk när du ler i ' kärlek åt alla ' .
    Blir pirrig i magen om & om & om igen ❤️ Sån utstrålning glädje och fint leende.

    SvaraRadera