måndag 29 juli 2019

Hej kungen......

05:00


Ännu en tidig morgon, mitt sista arbetspass innan min ledighet skulle avverkas. Mina ögon var små och sömniga men jag såg tillräckligt bra. Det bjöds på ännu en vacker morgon och jag njöt.
Jag jobbade tolv timmar och det var ett bra, lätt och skönt pass.

Jag hade kontakt med Mollie flera gånger under dagen, hon var vid gott mod och hon mådde bra. Men hon hade inte kul. Jag flinade lite åt just den där informationen, jag känner igen mej själv så väl i henne. Jag skrev ett mess till henne att man inte alltid kan ha kul, ibland måste livet te sej en aning tråkigt för att man ska uppskatta allt kul.
Vi började räkna ner timmarna tills jag skulle vara hemma igen, snart mamma skrev min dotter timmen innan jag skulle avsluta mitt kneg. Jag skickade henne ett hjärta.

När jag väl kom hem fick jag världens största kram och den behövde vi båda två.
Jag tankade upp bilen och så började packningen placeras i kärran. Jag kände att det var en aning svårpackat denna gången, vi ska på så skilda ställen i så skilda miljöer. Men jag tror vi fick med allt som vi behöver. Men det lär väl märkas om så inte är fallet.

Jag har dom senaste dagarna hört och sett massor av kanadagäss som flugit över palatset och landat på fälten. Söndagskvällen var inget undantag. Det är mäktigt och jag såg när dom gick ner för landning och fälten fylldes mer och mer.
Jag gick in och hämtade Mollie och vi tog en kvällstur för att se på skådespelet.
Mollie började springa på stubben och gässen lyfte till ett öronbedövande ljud. Wow var typ det ord som poppade upp snabbast. Vi såg fåglar lyfta för att ett par hundra meter längre ner landa igen.
Vi pratade om fåglarna och jag sa till Mollie att jag aldrig sett något liknande under alla mina levnadsår. Fåglarna brukar komma mycket senare och inte i dessa mängder. Allt är upp och ner i naturen i år.

Nu väntar semester och den ska spenderas utsocknes. Mot huvudstaden och tjena på kungen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar