tisdag 30 juli 2019

Drama....

När vi shoppar gör vi det ordentligt....


Det var enkelt att hoppa upp ur sängen halv sex på morgonen, det väntade ett löppass, ett litet sådant. Men det var ändå längre än det jag levererat dom senaste fyra dagarna vilket har varit 0 km.
Kroppen har varit trött, jag har varit öm och stel i musklerna i ryggen och framförallt har jag inte haft något sug att springa. Att jag jobbat som en tok underlättar inte heller precis. Men det är ändå ovanligt att jag saknar suget och jag känner inte igen mej, men vilan verkar gjort underverk.
Morgonen var sval och mina ben pigga, jag log lyckligt över att min kropp ville springa, att det åter kändes lätt. Det är så löpning ska vara.
När jag kom hem efter jag brutalt brottade ner mördabacken och ställde mej i en iskall dusch var jag åter lugn. Jag tror att min kropp är redo för den snabbt kommande Ultran.

Jag väckte min dotter och hon hoppade lätt upp hon också, på med kläderna sen satt vi vid frukostbordet och pratade.
Vi styrde upp det sista sen hoppade vi in i bilen. Ca 60 mil skulle tuggas. Ett kort stopp på hamburgerhill i Värnamo sen vidare till Linköping och Cloetta outlet. Vi brukar passa på och ta ett stopp där och som vanligt gick vi bananas. Två kassar och en femhundring fattigare tackade vi för oss ;) Vi tog ett varsitt choklad i bilen och flinade åt hur sjukt tokiga vi är.

Vidare mot Stockholm, vi tuffade på i ett bra tempo och Mollie satt och pratade med mej hela tiden, en felkörning senare fick jag be henna lugna sej med sändandet och hjälpa mej med kartläsningen.
- Jag känner igen mej säger Mollie och vi skrattar högt när vi konstaterade att vi kört fel på detta stället varje gång vi ska in i stan. (jävla tunnlar)



Framme i lägenheten parkerade vi bilen i garaget och tog hissen upp. Vi är verkligen lyckligt lottade med möjligheterna som ges. En stor lägenhet fem minuters promenad från Hötoget med egen pool och kostnaden är pinsamt låg. Södraskogsägarna äger. Tack för det.

Vi dumpade pinalerna och gick ner på stan, Mollie ville shoppa men mitt shoppingbehov hade stillats i Linköping ;) men hon behövde ett par nya dojer så det roade vi oss med att "Leta" efter.
Vi tog en paus med middag i Kungsträdgården, en drink innan maten är brukligt när man har semester så det blev det. Mollie tog en milkshake med choklad och jag tog en jordgubbsdrink.

Vi strosade hemåt och lite mat införskaffades så vi skulle överleva första målet nästkommande dag.
Det blev ett provdopp för myset i poolen och det var så varmt så jag tror att jag också ska våga mej i en dag. Kanske ;)

Det är vad drama jag behöver....
På Dramatens trappa.


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Så ni stannade till i min stad Värnamo:)
    Hoppas ni får det bra i Stockholm.

    SvaraRadera