onsdag 24 juli 2019

Kalas....

Paketinslagande..


Veckan har kickats igång med några löppass, en 15 km och en tur på 10 km. Det har varit en tryckande värme vilket gör att min kropp har det tufft. Luften gick knappt att andas i uppförslutet i mördabacken, svetten pumpade ur mej och jag undrade vad det var jag pysslade med.
Men som vanligt när jag åter var hemma i palatset kände jag den där extrema tillfredställelsen som rörelsen hade gett mej.

Mollie har varit på fritids, det har varit sparsamt med barn där vilket är väldigt lyxigt. Hon har pärlat pärlplattor och det har varit chilla dagar.

I går fyllde min far år och det skulle firas. Mollie hade pimpat hela hans hem tills han kom hem från jobbet. Eftersom jag skulle köra pinnar under eftermiddagen så fick jag vara med och fira lite runt lunch, Frallor, kaffe och glass till efterrätt.

Mollie fortsätter och sköta sitt sommarjobb och hundkontot växer i en rasande fart, innan sommaren är slut tror jag hon nått sitt uppsatta mål, det är bra med mål.

På kvällen åkte Mollie iväg på restaurang för fortsatt firande.
Jag messade och frågade henne om hon hade det bra och så var tydligen fallet.

När jag kom hem runt 22 var hon fortfarande vaken och vi låg och pratade om hur dagen varit. Det är så himla mysigt att ligga och lyssna på henne när hon berättar vad hon gjort och hur hon känt.
Efter att jag frågat henne om hon var nöjd med dagen frågade hon mej detsamma.
Att kunna kommunicera och där hennes ego inte har något utrymmer är mäktigt. Barn har annars en tendens att bara tro att världen existerar runt just dom. Men nu är det alltså annorlunda och jag gillar annorlunda.


Sommarjobb.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar