torsdag 18 juli 2019

Lika.....



Hon vaknade halv sju, jag var absolut inte redo för dagen så jag ropade på henne att slå läger i min säng. Hon kom in invirad i sitt täcke med örngottet med stjärnor och ugglor på.
Hon kröp ner bredvid mej och muttrade tjurigt att hon tyckte att dagen skulle börja.
Jag la min arm om min dotter och hon somnade i min famn. Men 8 vaknade hon igen och sa att hon måste gå upp för att hinna med allt innan hon skulle iväg till en kompis. Jag vägrade gå upp.

Hon kollade på sommarlovsmorgon och det pysslade hon med när jag klockan nio äntligen kände mej redo att sätta mina bara fötter på fiskbensparketten.
Mollies vänner har också telefoner så nu bestämmer dom själva när, hur och hos vem dom ska leka. Självklart måste vi föräldra dubbelkolla så det är lösningsbart men det är ändå en ny tid för oss i vår familj. Det är en liten ovan tid för mej.

Min dotter fick lift av mej till sin kompis i stan och jag for hem och drog ett pass i löparskorna på berget.
Jag är fortfarande seg i kroppen vilket stör mej en aning men jag tar det lugnt och fint. Det är en månad kvar till loppet som funnits i mina tankar dom senaste 9 månaderna. De loppet som jag fokuserat på helt den sista tiden, både mentalt och fysiskt. Jag måste verkligen hålla mej på benen och hitta den där styrkan, jag vet att jag behöver de så väl. Nio mil snyter man nämligen inte så enkelt ur näsan.

Jag hämtade upp mitt mys hos vännerna och vi vände hem bums. Garderoberna gicks igenom och Mollie hade en plan. Klädkoden var "Lika" och hon lyckades väldigt bra, hon hittade till och med två likadana birkenstock sandaler. Hon var väldigt nöjd när vi lämnade palatset och begav oss till fiskrestaurangen i vägga.
Där mötte vi upp mina föräldrar och ett par vänner som på olika sätt varit väldigt viktiga i mitt liv.
Det var en kylig kväll men samtalen var värmande, det skrattades mycket och vi åt och drack gott.
Tre timmar senare efter att en saftig nota betalats av mej kramades vi hej då.

Vi kom hem och efter tandborstningen träffade vi kudden bums. Vi var nöjda över dagen både myset och jag.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar