lördag 6 juli 2019

Livskvalité....




Vi startade dagen med en hundpromenad med kamphundarna, det medför vissa förpliktelse när man är hundvakt och det är bra att Mollie får smaka på det där. Gräset var blött på berget efter regnet och våra dojor blev med det även dom något blöta. Mollie grymtade lite om det med hon luffsade ändå vidare.

Vi lämnade kamphundarna och begav oss till Karlshamn och närmare bestämt till Kofsa. Vi möttes upp av en vän och hennes yngsta dotter. Ut på klipporna gick vi och vi hittade en makalös vacker plats i lä och med solen i ansiktet. Vi såg klippor och skär, ljudet av vågskvalt och lekande barn, våra barn.
Vi fikade och barnen halvbadade, vi samtalade om livet om hur bra det är och hur mysigt det var att bara sitta timme ut och timme in på en klippa och prata. Livet var så där grymt lättlevt.
Fem timmar senare kramades vi om och sa på snart återseende.

Vi for hem till byn och lite vila innan det var dags att åka till festivalen i stan.
Vi började med en Langos, Mollie spetsade på thaimat men jag tyckte att det var smartare att ta en langos eftersom att den vangnen endast befinner sej i metropolen Sölvesborg fyra dagar om året ;) Mollie höll med.
Efter att den var nere gick det vilt till. I alla fall för Myset, jag stod på fast mark medans hon åkte virvelvinden varv efter varv. Hon stötte ihop med sin kusin så en vända med honom i karusellen var ju ett måste.
När hon var nöjd strosade vi sakta genom vår fina stad och hemma i byn var vi inte förrän runt elva snåret. Sena kvällar nu minsann. Men vad gör väl det.....



En kväll med lyckan.....

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Ni njuter av livet fullt ut - precis som man ska :) Omgivningarna är fantastiska och får mig att vilja åka på upptäcktsfärd längs kusten när jag väl går på semester - tack för inspiration;)

    SvaraRadera