söndag 21 juli 2019

Festivalande....

På rull.


Det där med att man inte har någon tid som man måste passa på morgonen är ju en fantastisk lyx. Ingen skola och inget jobb, ovant.
Det gjorde att vi ännu en dag inte lämnade sänghalmen förrän närmare nio på förmiddagen. När vi orkat oss upp så åt myset frukost på undantaget och jag tog ett pass med löparskorna på fötterna.

Hemma efter passet intogs kaffet på altanen, njutfullt.
Jag frågade Mollie om hon ville i väg och bada och det ville hon, om någon kompis följde med.
Ingen kompis kunde förgylla vår dag så vi blev hemma.
Jag uppskattade det väldigt mycket i hemlighet, att jag fick ha min dotter helt för mej själv en hel dag.

Vi tog det lugnt, lite hopp på studsmattan och ännu lite mer kaffe för mej. Mollie fixade med sina görmål i form av att tömma diskmaskinen, det är hennes ansvar och hon får betalt för det. Pengarna går bums in på Kennetkontot. Även att vara behjälplig med vattenkörning till hästarna ligger på hennes bord så det gjorde vi också innan det var dags för dusch.

Efter uppfräschningen satte vi oss i bilen och styrde mot Karlshamn och Östersjöfestivalen. Mollie ville ha Langos så langos blev det. Hon åkte lite karuseller och efter det svalkade vi oss med en varsin mjukglass. Mollie slog till och köpte sej en ny väska, hon var väldigt nöjd och jag var helt inne på hennes spår. Jag var alltså nöjd över att se min dotter så nöjd.

Vi pratade med lite folk som vi kände och även med en del för mej innan okända människor. Det är mysigt med festivaler, speciellt när det är vackert väder.
Efter ett par timmar kroknade vi och ville hem. Hemma brakade vi ihop i soffan och kollade på en film och käkade polly, bara dom ljusa ;)

Nattning efter att vi läst i boken om valar och delfiner. Att Mollie började prata om Kennet efter att vi lagt boken på nattduksbordet var nog en bidragande orsak till att jag somnade före henne. Klockan elva hasade jag mej in till mej. God natt typ.

Langosintag.

Ny väska...


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar