onsdag 3 juli 2019

Ring ring....



Frukostdejt med en väldigt kär vän. Det är alltid för lång tid mellan gångerna vi ses och jag hoppas vi kan råda bot på det. Ja för det är så med vissa människor, allt klaffar och man får energi även om man pratar om svåra jobbiga saker. Andra människor kan suga musten ur en även om det pratas om enkla lättsamma saker. Visst är det väl märkligt.
Vi blurrade i tre timmar och tiden formligen flög fram. Dåtid nutid och framtid diskades av.
Vi kramades hej då och vi fick ta tag i lite måsten.

Växtligheten är enorm i år och gräset växer meterhögt runt palatset. Jag gillar det måttligt. Så nu var det dags att ta fram röjsågen och skapa ordning och frid.
Det går faktiskt väldigt snabbt bara man sätter fart och det gjorde jag.

Min sommargranne kom på ett spontanbesök vilket var väldigt trevligt. Vi samtalade en stund sen fick vi återgå till våra små sysslor.
Vi har köp lite nya blommor och dom behövde komma i jorden, jag vet att vi är lite efter gällande att plantera, men som jag säger till Mollie:
- Vi gör som vi vill vi ;)
Vi hjälptes åt och nöjda blev vi.

Tillsammans luffsade vi ner genom allén till brevlådan, Mollie hade fått sitt abonnemang till telefonen och det skulle vi ju fixa bums. Problemet var bara att hennes tänkta telefon inte fungerade som det var tänkt. Nehä. I bilen och till Kristianstad för investering av en ny lur till min dotter. Hon fick välja själv vilken telefon hon ville ha. Hem igen och efter ytterligare lite meck och ett samtal till min vän som konsulterade mej i ämnet fick vi minsann telefonen till att funka. Bra där.

Mollie låg på sitt rum och plötsligt ringde det i min telefon, det var det lilla yrvädret som skojade med mej, jag flinade och frågade vad hon ville ;)
Bara bus.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar