fredag 19 juli 2019

Obrun.....

Utsikten till morgonkaffet....


Pannkaksfrukost i palatset. Det var en bra start på dagen det. Efter att vi vält i oss en hög och sommarlovsprogrammet var slut så gick vi ut.
Vi hade lite att pyssla med, vatten skulle köras till hästarna på betet och hundarna skulle ha lite kärlek, mycket på spisen alltså.

När vi höll på med dessa sysslor så ringer det från Mollies fritids. Dom ville gärna se Mollie där redan klockan elva på förmiddagen, tanken var att dom skulle gå till stan och äta pizza till lunch. Så himla mysigt, snacka om att hon är på en toppen skola och att sommarfritis verkligen levererar.
Jag lämnade min dotter två timmar innan det var tänkt vilket gav mej utrymme för ett lätt löppass innan jag skulle infinna mej på ett eftermiddasgskift bland pinnar och flis.

Det var 23 grader varmt så att passet blev lugnt och inte så långt spelade ingen roll, svetten öste av mej. Det var behövligt att vara i rörelse, jag börja nämligen känna av mitt åldrande en aning ;)

Arbetspasset gick fint, som vanligt mycket skratt. Ett lönesamtal öppnade upp till diverse diskussioner. För egen del konstaterade jag bara att jag hellre får mindre slantar än att min tunga blir brun. Stoltheten ställs aldrig åt sidan. Inte för mej i alla fall.

Jag körde upp på palatsets borggård 22.00. När jag kom in var myset fortfarande vaken, hon är en riktigt liten nattsuddare nuförtiden.
Vi pratade om hennes dag och den hade verkligen varit fullspäckad, först jobb hemma, sen några bra och händelserika timmar på fritids, vidare hade hon och mormor kört till Kristianstad för att kolla in en djuraffär som Mollie snokat reda på. Självklart hade hon köpte ett par pipleksaker till kamphundarna.
Dom hade stannat till vid C4 på vägen hem och käkat frusen yoghurt för 170 spänn ;)

Innan vi pratat av oss om dagen var klockan en bra bit över elva. Hon somnade i min famn och hon var väldigt nära mej <3
En bra dag.

Hon är hjälpsam.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar