fredag 5 juli 2019

Vinst.....

Smurf....

Morgonen började med ett lugnt och kyligt pass på berget i löparskorna. Temperaturen var perfekt för min kropp och känslan av att jag skulle kunnat springa i timmar infann sej. Men det blev inget av med det, jag hade mer rörelse planerad under dagen så jag behövde ha lite krut över i kroppen.

Mollie ville baka så baka gjorde vi, jag gillar att vi har ingredienser hemma så vi kan sno ihop lite muffins när andan faller på. Det är lite vuxenpoäng på det där tycker jag. Hon pimpade dom med hackade nötter och cocos, hon gillar att dekorerar, ibland blir det bra, ibland mindre bra ;)

Bilen tvättades sen parkerade vi oss i chillägen en stund.
16.00 förväntades jag vara på plats på idrottsplatsen i stan, där var jag också och innan dess hade jag lämnat myset på undantaget.
Vi minglade runt och snackade med alla "fotbollspelarna" och det bjöds på en pastauppladdning. Väldigt trevligt må jag säga.

Kläder delades ut och att vara minst i laget var inget vidare, inte med tanke på att all utrustning var i storleken XL. Strumpor i storlek 45, jo jag tackar jag ;)
När jag var påklädd kände jag mej mer som en smurf än som en fotbollsspelare.
Matchen då? Jo det var välmeriterade spelare i båda lagen och det blev tufft. Bägge lagen toppades från start och med det satt jag och chillade på bänken, vilket var helt okej. Två mål i baken och det såg inte bra ut. Men skam den som ger sej. När matchen var slut stod det 5-3 på resultattavlan och vi stod för femman. Själv trodde jag att vi vunnit med 5-4 men eh, ett mål hit eller dit va? Huvudsaken var ju att vi pryglade det obesegrade TV-Laget.

Kvällen blev festlig med god mat och underhållning. Jag och min dejt lämnade dock tidigare än 02.00 som var sluttiden. Jag är helt enkelt för gammal för nattliga äventyr ;)

De segrande laget....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar