fredag 5 maj 2023

Ägg och vänskap……







Vaknade upp ännu en morgon med att min dotter låg bredvid mej. Det är mysigt och jag är glad över att hon kommer in till mej när hon känner behov av det. Jag hasade mej upp och fixade frukost till henne sen ordnade Kennet med väckningen, han är proffs på det. Mollie vaknar alltid glad när Kennet flyger på henne ;)

Jag körde henne till skolan sen drog jag vidare till Najsum, jag hade en promenad dejt inplanerad. Och det blev en behövlig och vacker runda. Ett par timmar senare var jag på väg hem mot byn igen.
Jag gick ut till svarven och gjorde ett par alster, jag behövde skapandet och jag var nöjd med resultaten. Jag litar på att träet visar mej och tänk att jag älskar när det inte är perfekt. Jag gjorde ett ägg och jag såg tidigt att det var en spricka i träet. Jag brydde mej inte, det blev perfekt för mej och det räcker så bra så.

Jag hämtade upp Mollie och jag visade henne ägget jag gjort. Men wow utbrister hon och frågar om jag kan göra ett likadant till henne. Nä det kan jag inte men du får gärna ägget.
Hon blev superlycklig och tog ägget med sej till sitt rum. Jag lagade en utsökt middag och efter det gick jag ut i verkstan och svarvade mej ett nytt ägg ;) 

Handboll för unga fröken och jag hade bestämt träff med en god vän. Vi gick i bokskogen och filosoferade och pratade om vår vardag, vad som händer i våra liv, en uppdatering helt enkelt. Jag älskar att umgås med människor jag tycker om.
Jag har märkt att ju fler människor jag ogillar och tvingas ihop med desto mer värdesätter jag dessa äkta vänskaper jag har. Jag har få vänner, men ingen av dom skulle någonsin vända mej ryggen. Det är fint att känna det. 

När vi kom hem efter träning och promenad började Mollie prova kläder inför spexveckan i skolan. Hon var väldigt entusiastisk och hon var med det supersöt.

Ett godnattsamtal med min tjej som jag saknade fruktansvärt mycket fick avsluta min kväll.









Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar