fredag 19 maj 2023

Råbelövssjön runt……






Ett par dagas ledighet och dom har spenderats ihop med barn och kärlek. Vi har varit sociala och varit på pizzakväll med min tjejs familj, väldigt mysigt må jag säga. Vi har lagat mat och galet god rabarberpaj.

Kristihimmelsfärdsdag startade tidigt, det med kaffe på sängen, jo jag tackar jag. Halv sju satt vi träningsklädda i bilen på väg till Balsby. Vi skulle spendera några timmar med att springa runt Råbelövssjön. Och gosse så vackert det var.
Där fanns allt från små torp med vasstak till stora slott. Naturen bjöd på så mycket vackerhet. Allt stod i blom och det var grönt vart man än tittade. Vi stannade och knäppte lite foto och vi pussades. Jag var lycklig inget snack om den saken. Jag var liksom mitt i livet. Mitt i nuet.
När vi rundat sjön blev vi bjudna på frukost i solläge. Det bullades upp med frallor, äggröra, jordgubbar och kaffe, ja kaffe så sjukt gott.

Vi tackade för oss och begav oss hemåt. Mollie var vaken vilket var bra. Hon vill inte hitta på något speciellt under dagen och det ville inte heller vi. Vi chillade utomhus och njöt av våren och av varandra. Torskmiddag, paj och mys i soffan avslutade en fantastiskt fin dag.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar