torsdag 11 maj 2023

Ring, ring…….




Tidig uppstigning och promenad på berget. Kennet hade annat för sej än att följa med mej. Jag fick ringa hem och väcka min dotter och säga till henne att steka baconen själv, jag skulle bli sen från morgonens promenad. 
Och ja det var vackert. Ibland saknas ord och ibland behövs det inga. Jag upplever den känslan när jag är i naturen och jag upplever den känslan när jag är med kvinnan jag tycker om. Det finns inte tillräckligt med ord och ibland är dom helt överflödiga. Det är vackert på nåt sätt.

Mollie kom till skolan i alla fall efter att hon tryckt i sej sin frukost. Jag experimenterade sen en stund i min snickarverkstad. Jag har gjort vissa investeringar som jag uppskattar att testa. Jag drog även igång ett projekt med att göra lite nya ringa. En del blev bra, andra blev lite mindre bra. Men det är roligt att även svarva smått ibland.

13:00 skulle jag iväg och dra in lite slantar till svenska staten, jag är bra på det minsann. I åtta timmar höll jag på med det. 
Mollie var hos frissan hon Fick håret tvättat Och blev så där lyxigt ompysslad. Jag fick lite bilder på henne och ja, sockersöt som vanligt ;) 
Ett godnattsamtal med min tjej och lite nybakade havrekakor fick sen avsluta kvällen.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar