lördag 27 maj 2023

Frihet…..


Morgonsol….



Klockan sex log jag i sängen efter ett nattpass. Jag visste att när jag vaknar så har jag 12 lediga dagar att se framemot. Jag log och somnade.
Uppklivning tio igen, dagen skulle fångas. Jag hämtade min lille hund och lufsade hem till doften av syren. Kaffe avnjöts givetvis på altanen denna förmiddag. 

Jag startade upp ett projekt som jag sen ångrade, jag fick städa hela huset efter det, kul. (Not) 
In i bilen mot apotek, system och mataffär. Jag hade ett stressigt schema innan myset skulle hämta vid skolan. Men jag var på plats 13:00 när det ringde ut.
Vi körde ner till stadens ostaffär och införskaffade en massa godsaker, det var ju dags att testa ostbrickan ;)
Mollie skulle till blomsteraffären så det fick bli en vända dit och innan vi var där körde vi inom en gårdsbutik och köpte nyskördade jordgubbar. Ja det blev en mycket kostsam eftermiddag. Men ibland får det svida till lite i lädret minsann.

Min böna kom och med sej hade hon en tårta som vi inte ätit sen min mormor levde och bakade den. Mamsells goda tårtan. Och nog var den god alltid. Hon upphör aldrig att imponera, hon min kärlek.

Vi tog en promenad med Kennet på berget efter tårtan och efter den var vi redo för nytt intag. Ostbricka. Och Herrgud så gott det var. Vi satt på altanen och mumsade i oss av godsakerna, Mollie visade vad dom skulle göra på en engelska lektion som dom själva skulle hålla i. Efter det gick hon in. Vi la oss under täcket på soffan på altanen. Där låg vi och njöt av försommarkvällen. Halv tio gick vi in och bytte plats till sängen.
Det hade varit en fin dag.


Kvällsbricka……



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar