onsdag 3 maj 2023

Kristianstad • 3……..

Hon och jag……



Sömn mellan 21:30-07:30 jo jag tackar jag. Nästan småbarns fasoner. Men jag behövde det. Jag låg efter. Jag var pigg när jag klev upp och jag mötte ett par damer som också sovit gott.
En snabb kopp kaffe sen blev det en skön tur på downhill stigarna, jag sprang dom dock uppför. Kennet älskar stigarna och vem är väl ja att neka honom det. Vi tog en kort tur som slutade på fem kilometer, det kändes lagom efter långpasset dagen innan.

När jag kom hem hade tjejerna fixat med våfflor, det där med att frasa till dom var inget dom lagt någon energi på. Det kändes mer som en kebabrulle utan kebab då. Men det uppskattades i alla fall och det var mysigt att sitta och samtala och mumsa våfflor.

Jag gick ut i verkstan och råsvarvade lite. Den sista biten fortsatte jag med och det slutade med en vacker vas. Jag blir så otroligt lycklig av att det växer fram något från en träbit som jag tar bort på.

Kidsen skulle till C4 och jag skulle köpa en ny diskbänk. Mot Kristianstad alltså. Ungarna lämnades av, jag och morfar fortsatte för diskbänksprojektet. Diskbänken har 30 år på nacken och ja. Måtten är därför lite kluriga. Vi fick omstrukturerat en aning. Nu vet jag inte hur detta kommer sluta men jag hoppas på bra. Hem med grejerna och Morfar.
En dusch sen ringde Mollie om skjuts hem. In till Kristianstad igen.
Hem igen, tvätt hade hängts ut och den togs nu in. Det är den tiden nu. Att tvätta och låta lakanen torka i vårvinden för att sen läggas i sängen igen. Den lyxen är svårslagen och jag unnar mej den då och då. Igår var en då.

Jag skulle lämna Mollies kompis och vidare bege mej över gränsen till Skåne för tredje gången denna eftermiddag.
En dejt med min tjej på en kulle, en kopp kaffe, dammsugare underbar utsikt och sen hon. Herregud vilka dagar som radas upp i mitt liv. Jag vet vad som är viktigt i livet.

Ja just det, Mollie hade ju köpt nya klänningar också. Sockersöt var hon ju så klart i dom och jag fick en egen liten modevisning.







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar