fredag 26 maj 2023

Träslöjd……






Efter avslutad nattjänstgöring körde jag upp kärran till Volvo, där tog jag mej springandes hem, en aning trögt i början men sen blev det behagligt.
Jag svettades som en gris när jag kom hem, dusch sen var jag så redo för sängen. Jag sov som en liten griskulting under värmelampan ända till halv tolv. Nästan PB på det ;)

Jag hämtade den lille kamphunden på undantagen, kaffet koktes och intogs i söderläge på altanen. Livet ändå.
Jag hoppade på cykeln för att ta mej in till stan. Jag knäppte en selfi iklädd cykelhjälm jag skickade bilden till min tjej med ordet Kär? Hon svarade bums med: Som fan.
Jag flinade och tänkte att nog är hon speciell alltid ;)

Jag tog inte raka vägen till stan utan jag bjöd mej på en omväg i vackerheten, jag cyklade genom fullblommandes rapsfält. Äppelodlingar, havet och city. Det var en skön tur och jag kände mej stolt över att jag unna mej den stunden.
Bilen hämtades och så även Mollie. Hon skulle driva med mej och berättade om sitt religionsprov. Hon sa att hon fått ett F. Jo jo sa jag. Kan du dra den om Rödluvan med.
Jag smekte henne på kinden och då kröp fram att hon hade hade alla rätt. Jo jag tackar jag. således byttes F:et ut till ett A på några få sekunder. Hon alltså. En liten träbil hon gjort i slöjden hade hon med sej och jag blev mäkta imponerad. Nästan mer av den än A:et på provet. 

Vi körde hem och jag fixade till en bit Ask som är tänkt att användas som ostbricka. Den blev vacker och jag blev glad. Jag fick en förfrågan om jag ville sälja den och jag börjar nog närmar mej det där nu. Men just denna är upptagen, den ska det ligga ost på i kväll.

Mollie målade en morsdagstavla till mej och den blev väldigt fin. Hon imponerar stort på mej.

Alla terrierna skulle till veterinären och får spruta, så in med hela gänget. Vi tog en varsin hund. Kennet gick upp på vågen och han hade tappat två gram sen sist han var på plats. Terriervikten var nu 6,8kg muskler.

Hem med terrierna sen drog vi till Karlshamn för en tidigarelagd morsdagsmiddag. Maten var utsökt som vanligt och Jag stod för notan. Jag är ju för snäll jag.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar