fredag 12 maj 2023

Kramande…..



Vaknade till ännu en bedårande morgon. Allt var lugnt och stilla. Förutom Jack Russel terrier som trodde han skulle svälta ihjäl. Han fick mat och sen sprang han ut i trädgården. Jag fixade kaffe, läste ett långt kärleksfullt sms från min tjej. Jag log och blev helt varm av orden. Hon är grym. Klockan sex var hon redan på jobbet och jag satt i soffan och smuttade på kaffet. Så olika liv men vi delar det. Jag älskar det.

Jag brassade bacon till Mollie sen väckte jag henne. Hon var pigg och hon pratade på mellan tuggorna. Hon borstade tänderna och på mina naglar kletades det på med gul och blå färg inför söndagens marathon. Jag börjar tagga upp nu, det enda som oroar mej är att det ska bli väldigt varmt. Jag mår inte bra av att springa i värme, hoppas på lite mer kyla.

Mollie till skolan och Kennet och jag njöt av milen på berget. Jag måste stanna upp i bland och bara låta ögonen ta in allt grönt. Älskar grönt och grönt det är det. Hela berget.

Hem och gräsklipparen startades upp, ogräset växer och det behövde jämnas till. Jag blev nöjd och det luktade galet gott. Jag avnjöt en kopp svart på altanen till doften av gräset, synen av svalorna och ljudet av fågelsång. Sämre kan man säkert ha det. Sämre blev det. 8 timmars pinnstaplande skulle klaras av. Jo tjena.

Mollie åkte till jumpyard med sitt handbollslag och dom verkar haft en toppenkväll. Hon kramade mej länge när jag kom hem, ja sa till henne att må vi aldrig sluta med det där. Att kramas. Jag sällskapade henne när tänderna borstades sen var det Godnatt.



Jockarp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar