måndag 22 maj 2023

Ett par timmar……..





Inte mycket att orda om. Men 18:00 stod jag hemma på gården och drog in ett djupt andetag. Samtidigt som jag kände luften fylla min lungor totalt så kände jag även att detta är friskt, lugnande och underbart. Jockarp stället med ro för själen, doften av häst, ensilaget och körsbärsblom fick jag liksom på köpet.
Jag fnittrade till lite av vällust när jag började spatsera upp för den långa trappan till palatsets dörr. Humf den var låst. Jag knackade på och möttes av det största leendet. Hon log mot mej och jag log mot henne. Min tjej.

Hon hade fixar middag som bestod av tryffelpasta lax i ugn med pesto och lite annat smått och gott.
Innan vi satte oss till bords kramade jag om min dotter som envisas med att spatsera omkring i högklackade skor inomhus. Hon måste träna säger hon, jag tror att det är för att hon ska bli längre än mej ;) hon är nämligen exakt 165,8 och jag mäter hela 166 i strumplästen.

Maten smakade mycket bra och det var jag snabb med att informera om. Jag uppskattar det väldigt. Efter maten tog vi en väldigt behövlig promenad på berget med Kennet. Vi satte oss vid utsikten och skådade ner på huset och över Vesan. Gosse så vackert det var. Jag hittade en geochat i en enbuske som jag var tvungen att undersöka lite. Spännande.

Vi tog oss hem igen och Kennet fick ett bad innan vi satte oss ner för att avnjuta en kopp kaffe och en tårtbit. Ja, det var den dagen det. Och dom sist timmarna innan läggdags var mina absoluta favoriter. Inget snack om nåt annat där inte.




Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar