tisdag 2 maj 2023

Första maj va…..





Att komma hem efter ett nattpass och krypa ner i sängen till sin tjej är Svårslaget. Hon var lycklig över att sej mej och min lycka gick nog inte heller att missta sej på. Tanken var att jag skulle sova några timmar, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sej. Klockan elva gick vi upp och kokte kaffe. Mollie och Kennet kom hem från undantaget.

Mollie skulle ha en övernattningsgäst så hon bestämde sej för att chilla innan kompisen kom. Vi andra tre bestämde oss för en långpanna på berget. Och det kan vara det bästa beslutet på några dagar det. Herregud vad vackert berget var, det grönska och det grönska fort. Det kändes som om det slagit ute massvis bara på dom två timmar vi var på berget. 23 kilometer stannade klockorna på för dagen och jag må säga att det var en formidabelt bra start på månaden.

Vi drog en pizza, kaffe och kaka på det sen la vi oss i soffan på altanen under ett duntäcket. Det finns inga ord som kan beskriva mitt månde just där och då. Lyckligt lottad. Att jag nu även ska vara hemma i en hel vecka och återhämta mej gör att jag mår om än ännu bättre.

Mer mat sen ville tjejerna spela spela. Jag var inte superpeppad till en början med men det blev väldigt roligt. Tjejerna tog sej sen det sista doppet på altanen för denna säsongen. Jag uppskattar att bada under vintermånaderna men nu ser jag inte så mycket tjusning i det. Jag vill ha det mörkt, tyst, kallt och stjärnklart för en maxad upplevelse. Dom kladdade med chips i vattnet så ja det var ju bra att det var sista badet. Nu får jag ta tag i att rengöra och tömma det. Men det ska nog hinnas med.

Vi chillade i soffan en stund innan min böna skulle vända hem mot hennes vardag. Det blev tidigt godnatt efter ett Samtal med henne.





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar