söndag 21 maj 2023

Lördagslyx……


Halv fem slog jag upp dom grönbruna. Jag kände mej pigg. Jag vred en aning på huvudet och där låg hon. Hon öppnade sina ögon och jag log, hon log. Det var fint. Mat till hunden och ut med honom. Lite mer mys fram till 05:10 sen drog jag iväg.

Det är inte mycket att orda om dagen i allmänhet. 12 timmar skulle spenderas med att sälja min kropp. Bara att bita ihop och glädjas över att tiden tickar på. 

Mollie var iväg med handbollslaget och färdigställde deras uteplan, dom grillade korv efter jobbet. Vidare fick hon lift av mormor till en kompis. Ett kompisgäng hade tagit cyklarna och kört till stranden. Dom hade badat med jag fick rapport om att det var väldigt kallt.

När jag slitit klart begav jag mej mot byn. Det luktade väldigt gott när jag öppnade dörren, bakad potatis, god röra, smör och majskolv. Herrgud så gott. En öl och otroligt behagligt sällskap till det. Att komma hem va. Det är det bästa med att tvingas iväg.

Mollie hämtades hem och jag hade blivit lovad även efterrätt denna lördagskväll. Och när den serverades höll jag på att slå i backen. En av mina absoluta favorittårtor Oscar II:s tårta sattes fram. Herregud så bortskämd jag är. Att jag nu är tillsammans med en böna som gått på konditorskolan gör att jag ofta blir serverad mina favoritsötsaker. Mums.

Ett litet tafatt försöka att glo på tv gjordes men vi la ner det ganska snabbt. Det var inte så vi ville spendera lördagskvällen.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar