tisdag 23 maj 2023

Samlade……





Jo då, livet som sambolight håller i sej. Vi lägger oss tillsammans och kliver upp tillsammans. Våra dagar ser olika ut men just dom där två sakerna har blivit en vana och jag uppskattar det otroligt mycket.
Min tjej vinkades av mot en dag på jobbet och Mollie åkte till skolan. Hemma var jag och Mr K.

I springkläderna och upp på berget. En måndags morgon i världsklass alltså. Vi sprang en mil och under tiden Kennet simmade i en håla med vatten satte jag mej mot ett träd. Där satt jag och njöt av, ljud, dofter och det jag såg. När han var färdigsimmad fortsatte vi.

Jag käkade stekt potatis, ägg och drack kaffe på altanen. Jag hade hängt ut tvätt och det var hemtrevnadskänsla över hela situationen. Tvätten snabbtorkande i det fina väder så ännu en maskin kunder hängas ut på strecket och torka i försommarvinden.

Jag grejade lite i verkstan med att göra träringar, det är en ny hobby som jag försöker att utveckla en aning. Smått, pilligt och roligt.

En aktivitet som varade i åtta timmar höll mej från min plats på jorden men jag kom tillbaka och då var det glatt i huset. Jag åt lite snask, pratade och kramades innan det var läggdags. Flocken samlad vilket var skönt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar