måndag 24 juli 2023

Födelsedag….



Vi drog en mil på berget i våra löparskor. Vi unnar oss att stanna till och pussas, ta en minut vid platser vi uppskattar att skåda över. Det är behagfulla träningspass och bra med pauser för Kennet. Han är varm i sin långa päls. På torsdag ska han snyggas till och det kommer bli enklare för honom att hänga med på våra turer som han älskar så mycket.

Farsan fyllde 68 år och det skulle firas. Eftersom jag numera delar liv med en utbildad konditor så fick hon givetvis göra tårtan. Jag plockade vildhallonen och hon bakade. Vilken kombo och födelsedagsbarnet gillade den.

Efter intag av alla godsaker lirade vi en match kinaschack. (Funderar på om det är okej att säga kinaschack i detta lättkränkta samhälle 🤔) jag vann inte matchen men glad ändå ;)

Vi lufsade hem och fortsatte att röja i palatset. Det börja lätta nu och containern börja fyllas ordentligt nu. Helt sjukt egentligen. Att man har så mycket saker så man fyller en container. 

Mollie lagade middagen och till efterrätt blev det en drömrulltårta och kaffe. Det intogs i soffan till filmen life of Brian.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar