tisdag 4 juli 2023

Sundsvall…….






Jag gick av 18:00 ledighet väntar och den ska vara i 36 härliga dagar och jag känner mej så galet glad.
Jag kom hem till min dotter och min tjej, som hade hängt på C4:A under dagen så jag fick en visning i investeringarna som gjorts. Vi åt rabarberpaj och pratade om framtiden. 

Mollie och jag fick packa väskorna, utfärd väntade. Tidigt i säng men det blev ändå få timmar med sömn.
04:30 ringde min klocka och jag tog mej upp och ut. En springtur för mej och Mr K. Det var en kylig med skön morgon. När jag kom hem vad min kärlek uppe och det var så sjukt mysigt att sitta i soffan nära intill varandra och dricka morgon kaffet. 

06:00 satt vi i bilen och rullade iväg norrut. Målet för dagen var Sundsvall och dit nådde vi, körningen gick bra trots regnigt väder stora delar av vägen. Vattenfyllda vägar är inte min favorit. 

Vi tog några pauser vilket var skönt. Jag gick med Kennet och dra in lite extra syre var välbehövligt, jag var en aning sliten faktiskt. Och att mina medpassagerare somnade som små grisar gjorde inte mej mindre trött. Men ja, allt gick fint. När vi kom till Sundsvall blev det en kort tur med Kennet vid sjön där vi checkat in för natten. Efter det tog vi oss in till city för en bit mat. Indiskt och det var galet gott.

Första lediga dagen var perfekt på många sätt. Så skönt att hänga med Mollie och extra skönt är det att veta att jag ska vara med henne i en väldig massa dagar nu. Lättare att ha koll på hennes mående tänker jag.







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar