fredag 21 juli 2023

Gekås……


Vi tog en springtur på berget med Kennet. Att min tjej nu läkt ut sitt ben och nu faktiskt kan följa med på en lugn tur i springskorna förgyllde min morgon. Det var supermysigt, vi stannade till på en utsiktsplats och satte oss ner bland myrorna och kikade ut över Vesan. Herregud så vackert.

Hem och kaffet intogs på palatsets trappa. Vi pratade om dagen och dagarna framåt. Mycket på gång. Små saker men många saker. Så fint att uppdatera varandra på vad som är tänkt att komma.

Mollie väcktes och det var dags att avverka några mil i bilen. Mot Gekås i Ullared. Vi började med en buffé så vi skulle orka med själva shoppingen. Kläder stod på inköpslistan, Mollie har växt en bra bit på sistone. Det ställer till det i garderoben en aning. Hon hittade en hel hög som hon gillade vilket var positivt. Hygienartiklar och annat bra att ha slängdes i vagnen. 7800 kronor slutade kvittot på. 

Jag funderade när jag satt bakom ratten på väg hem om det var lönt att köra dit och shoppa. Så mycket billigare är det ju inte, men fördelen är Ju att man kan köpa på sej en massa förbrukningspinaler så man klarar sej en längre tid. Och en annan fördel är att Mollie faktiskt hittat kläder där som hon gillar.

Vi var hemma i byn vid nio på kvällen och då började det sorteras och packa in alla grejer. 



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar