måndag 10 juli 2023

Trondheim…….







Alltså jag vaknade upp med en jävulsk träningsvärk i benen.
Jag körde en trappträning på Lofoten. Den fick jag lida för. Det kändes som när jag sprungit ultravasan. Hela benen smärtade och det blev bara värre och värre. Löpningen uteblev, det blev i stället en lugn promenad med Kennet innan frukost.

Efter ännu en brakfrukost drog vi iväg med kärran, nu söderut. Målet för dagen var Trondheim. Jag var lite sugen på staden då jag läst en hel del om den. Jag blev inte besviken.
Vi checkade in på hotellet och sen spatserade vi ut på stan. Mot Nidaros katedralen. Kennet passade på att bajsa på vigd mark, jag flinade lite åt det när jag stod där med hundskiten i näven (i bajspåsen givetvis) 

Katedralen då? Alltså hallå vad fint det var. Jag blev så imponerad över byggnaden, att dom ens kunde bygga så mycket vackert på den tiden. Ja jag var hänförd. Vi gick in i byggnaden och orgeln som hängde ovan oss var gigantisk. Mollie var intresserad och sa titta upp mamma, jag tittade och det var otroligt vackert.

Vi lufsade vidare genom stan, på torget stod det mängder av matvagnar och Mollie ville ha baobröd, det fick hon. Vem är väl jag att säga nej till det?

Jag kom på att det var 17 år sen jag kom på att jag var gay, det firade vi med en glass. Det kändes rättvist på nåt sätt.
En runda kinaschack innan jag tog sista kisserunda med Kennet.
Efter det blev det ett samtal hem. De till en helt galet fin människa. Jag blir helt varm av henne, hon är helt perfekt för mej.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar