lördag 29 juli 2023

Langos……






Ja vi fortsätter att hålla tempot uppe. Uppstigning, kaffe sen var det dags att röja hemmet. Klockan tio tog vi bilen in till stan för diverse inköpt, mat och ett besök på gröna skylten. Hem med allt och förberedelserna inför kvällen startades upp. Jag staplade flyttlådor och städade huset, min blivande sambo fixade med det ätliga. Hon snodde ihop en tårta och fixade langosdegen, en sallad slogs ihop och små tilltugg fixades. Nötter, melon las upp i skålar och bubblet kyldes.

Jag klippte gräset och skulle röja lite gräs runt husknutarna men röjsågen trilskades så jag la ner det för dagen. Varmt var det med. Puuuh.

Halv sex stod vi nyduschade och snygga och tog emot våra gäster. Bubbel på altanen och vi beslutade att maten skulle ätas utomhus, det var en fin kväll. Langosen friterades och det luktade festival i hela palatset ;) 
Efter maten tog Mollie gästerna på en husesyn.
Det har varit hennes uppgift sen hon var liten och hon älskar det. Jag älskar att se henne in action.

Även tårtan avnjöts utomhus i sommarkvällen, farligt god och det var jag inte ensam om att tycka. 
Lite kyligt så vi beslutade oss för att dra oss inåt. Vi satt i soffan till klockan var över två och samtalade.
Jag hade lovat att vara taxichaffis så vi tog en liten åktur på morgonkvisten.
Jag var supertrött när jag kom hem med den var en underbart vacker morgon så jag tog in den en stund innan det var dags att krypa ner i sängen för lite vila som den lilla skeden.

Sammanfattningen av dagen: Toppen.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar