fredag 7 juli 2023

Treriksröset…….







Uppstigning och frukost. Vi packade in oss i bilen och checkade ut. Fem minuters färd till den lilla bryggan med båten som skulle ta oss ut på öppet vatten. Ombordstigningen gick fint och turen tog trettio minuter. När vi anlände väntade 6 km vandringar tur och retur till Treriksröset. Vi har läst mycket om platsen och dess historia, det är faktiskt en plats jag viljat besöka länge men kanske ändå känt att jag aldrig skulle ta mej dit. Därför var jag extra glad över den gula cementklumpen när jag såg den. Mollie och jag var på plats innan dom andra på båten kom så vi fick en lugn stund tillsammans där. Det var fint.

Lite myggbitna tog vi oss tillbaka till båten för färd till fastlandet. Fem minuter i bil så nådde vi den Norska gränsen. Ett bedårande vackert landskap tornade upp sej för oss när vi rullade västerut. Slutdestinationen för dagen blev Narvik vilken även den platsen bjuder på intressant historia, dock våldsammare än Treriksröset.
Jag åt en galet god fisksoppa, checkade in på nattens hotell. Efter det ville Mollie prova gymmet. Jag ställde upp ;)

Jag fick en låt skicka till mej som min tjej gjort om, det var fint att höra henne sjunga och spela. Hon känns lite närmre då.








Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar