torsdag 6 oktober 2011

Faderskaps utredning...

Ett mys på väg....


Hm jag fick ett brev i lådan från Sölvesborgs kommun. Ja jag öppnade det och det stod att läsa.

Nedläggning av faderskapsutredning....Nämnden beslutar att lägga ner pågående faderskapsutredning enligt 2 kap 7 § Föräldrabalken, då det saknas förutsättnig att finna fadern till barnet.

Ja jag som nu måste vända och vrida på allt som händer i mitt liv måste ju även göra det i denna frågan, min redan för tillfället överhettade hjärna blev om möjligt ännu hetare igår när jag funderade på detta. Och jag blev skogstokig när jag tänkte på det. Jag ska börja med att skriva att detta spela ingen som helst roll för mej och Mollie.
Men om jag någon dag träffar en söt och go tjej som är mogen för att utöka familjen så kommer jag ställa detta på sin spets och då vill jag lova att man inte vill sitta som ansvarig i barn och ungdomsnämnden i Sölvesborgs kommun, var så säker.

Fortsättning följer :)


Ja det är ju som så att i detta fallet så luffsade jag in till socialsekreteraren med ett kvitto från kliniken som Mollie blev till på, på kvittot stod det skrivet att Mollie kommer från en okänd donator, alltså kommer hon aldrig någonsin kunna få reda på vilken som är givaren.
Jag lämnade detta kvittot i december månad år 2010.
Leker vi nu med tanken på att min ex fru inte ballat ut så skulle vi genomföra en närstående adoption, så var tanken. Det går ju inte att göra förren barnet är fött och belagt med person bevis och person nummer, det går heller inte att genomföra det förren faderskapsutredningen är nerlagd.

Hihi, skitigabarn = friskabarn ;)


Alltså. Det är först nu när Mollie snart har fyllt ett år som vi skulle kunna påbörja en ansökan om närstående adoption, hur lång tid det skulle ta är skrivet i stjänorna men det hade säkert minst tagit ett halvår.
Alltså skulle Mollie hunnit bli minst 1 ½ år innan min ex fru skulle blivit juridisk vårdnadshavare, hon skulle först då kunna känna sej trygg över om något skulle hända med mej att hon skulle få ta hand om Mollie. Först då skulle hon kunna känna sej trygg över att jag inte skulle sticka med barnet. Hon skulle först då när Mollie var 1½ år kunna börja ta ut sina mammadagar.
Alltså. Skulle staten genom försäkringskassan betala 1274 kronor i månaden till mej för att jag stod som ensam vårdnadshavare till ett barn, till ett barn som hade två föräldrar som betalade för det och tog hand om det.

Det är 2000 år sen Jesus spatserade runt i sina sandaler på sandiga vägar och hjälpte människor, det känns faktiskt som om guds son hade behövt stiga ner från himmelen igen och styra upp en och annan tokighet här.
För detta är fan inte okej.



Jag tänker nu närmast på alla dessa regnbågsbarn som föds i sverige idag. Deras stackars föräldrar som ska behöva gå i ovisshet i närmare två år innan dom är lagliga föräldrar till sina egna barn, att dom ska bli granskade och i vissa fall även förnedrade och kränkta av dessa inrättninga.
Nej detta är fan inte okej

Visserligen så om nu min ex fru inte ballat ut så hade jag kanske tryckt på lite på det social och kommunal så beslut hade fattats långt tidigare.
Men ska det behövas?
Dom hade kunnat leta ihjäl sej, dom hade ändå inte kunnat hitta en far till mitt barn.
Mitt barn gjordes av två kvinnor som älskade varann det gjordes av två mammor i hjälp av en givare som var en man.

Kärlek när den är som vackrast :) Vad fina vi var, vad kära vi var, vad nyförlovade vi var :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar